Google+           

Stopare infiltratii apa

Stopare infiltratii apa efectuata cu tehnica moderna

Oferim cele mai calitative servicii de hidroizolatii tuturor celor care doresc o reala stopare infiltratii apa in peretii unei cladiri.

Executam hidroizolatii acoperisuri si terase prin diverse metode, in functie de materialele din care este construita cladirea, de preferinta clientului si de starea suprafetei de izolat.

Pentru acoperisurile din tabla, folosim solutii lichide pe baza de cauciuc acrilic, care reprezinta o inovatie de-a dreptul revolutionara in domeniul materialelor de constructii, cu proprietati remarcabile care practic nu mai lasa nici o picatura de apa sa patrunda prin acoperis in restul cladirii.

Stopare infiltratii apa Vandex la acoperisurile oricarui tip de cladire

Chiar daca tabla acoperisului casei dumneavoastra este uzata si prezinta fisuri, echipa noastra de profesionisti o va transforma intr-o suprafata perfect impermeabila, cu aspect deosebit de elegant, care va ramane astfel pe o perioada foarte mare de timp, deoarece solutiile lichide folosite de noi au o rezistenta foarte mare la tractiune, nu exfoliaza, iar in momentul in care sunt aplicate se formeaza o pelicula continua, fara imbinari, care va realiza o veritabila si durabila stopare infiltratii apa.

Stopare infiltratii apa prin diferite metode

Experienta pe care o avem si profesionalismul de care am dat dovada de-a lungul timpului ne recomanda drept cei mai buni in domeniu si in cazul lucrarilor de hidroizolatii ale cladirilor industriale, cu acoperisuri plane sau inclinate. Instalam membrane termosudabile de cea mai inalta calitate, cu mult profesionalism si responsabilitate, cu tehnologie moderna, iar in final toate acestea converg spre rezultate exceptionale. In functie de fiecare caz in parte, putem utiliza membrane cu bitum APP sau cu bitum SBS. Primele, denumite si plastomerice, sunt extrem de rezistente la temperaturi foarte ridicate, iar al doilea tip, numite si elastomerice, au o rezistenta ceva mai scazuta la astfel de temperaturi, in schimb sunt mai flexibile.

Pentru hidroizolarea podurilor, a viaductelor sau a gradinilor suspendate de pe terase, suntem profesionisti in aplicarea membranei PVC, de o robustete si o durabilitatea foarte mare, fiind compatibila cu polistirenul si bitumul si foarte rezistenta la strapungere, rupere si tractiune.

Stopare infiltratii apa Vandex in fundatii si subsoluri

Efectuam de asemenea lucrari de hidroizolatii pentru piscine, fundatii si subsoluri, unde folosim cu precadere cimenturi osmotice Vandex, prin aplicare pe suport umed. Acestea reprezinta o solutie ideala pentru o izolatie excelenta impotriva apei la intersectia dintre diafragma si radier. Aceste cimenturi fac corp comun cu suprafata pe care sunt aplicate, iar lucrarile interioare se pot realiza indiferent de conditiile atmosferice. Printr-un astfel de tratament, se realizeaza si o foarte buna protectie a armaturii la coroziune, iar prin impermeabilitatea obtinuta se va realiza si o stopare infiltratii apa.

Va punem la dispozitie serviciile noastre si va asiguram ca orice lucrare va fi executata cu profesionalism. Echipa noastra este alcatuita din personal cu inalta calificare si cu o bogata experienta in domeniul hidroizolatiilor.

Raspundem prompt la orice solicitare venita din partea clientilor, indiferent daca sunt persoane fizice sau agenti economici , indiferent de locatie, deoarece noi acceptam lucrari pe intreg teritoriul tarii.