Google+           

Pardoseli epoxidice

 

Pardoseli epoxidice, specifice spatiilor industriale

O solutie pentru amenajari interioare extrem de functionala si estetica o reprezinta tipul de pardoseli epoxidice, pe baza de rasini. Ele fac parte din tipul pardoselilor industriale, deoarece sunt utilizate cu precadere in spatiile industriale din diferite domenii de activitate, cum ar fi halele, de depozitare sau de productie, marile centre comerciale, unitati sanitare, spatii din industriile alimentare, chimice si farmaceutice, parkinguri sau parcari subterane.

Firma noastra ofera servicii de constructii de astfel de pardoseli, executate la cele mai inalte standarde, cu materiale moderne si tehnologie de ultima ora.

Pardoseli epoxidice, caracteristici si avantaje

Solutiile pe baza de rasini folosite de noi sunt fabricate de brandurile Ninero si Teknos, iar proprietatile lor sunt exceptionale atat din punct de vedere functional cat si estetic. Unul din avantajele folosirii acestui sistem il reprezinta rezistenta deosebit de mare la diferiti factori, cum ar fi temperaturile extreme, nesuferind nici un fel de deteriorare la temperaturi cuprinse intre – 30 de grade si +90 de grade Celsius. Sunt la fel de rezistente si la uzura, prin urmare sunt ideale pentru zonele cu trafic ridicat, unde pot exista diferite solicitari mecanice. Nu se zgarie usor, nu reactioneaza la substantele chimice, iar intemperiile naturii nu le afecteaza. In plus sunt foarte simplu de intretinut, putand fi curatate facil si fara costuri suplimentare.

Pardoseli epoxidice – mod de executie

Executam orice comanda de pardoseli epoxidice, acordand o atentie deosebita fiecarei etape de lucru, incepand cu pregatirea stratului suport. Aceasta operatie se realizeaza prin buciardare si frezare, dupa care tratam rosturile cu mortar si aplicam grundul de impregnare. Presaram un strat de granule de cuart, aplicam primul strat de rasina, apoi un alt strat de cuart urmat de unul de rasina. Daca este necesar, presaram si al treilea strat de cuart, iar la final mai multe straturi de protectie.

Lucrarea finala este foarte estetica, datorita finisajului care poate avea diferite culori si texturi, conferind spatiului o ambianta extrem de placuta.

Avantaje in utilizarea tipului de pardoseli epoxidice

Daca ar fi sa enumeram cateva avantaje pe care le ofera acest tip de pardoseala, am putea aminti in primul rand impermeabilitatea, suportul pe care sunt instalate fiind complet izolat. Apoi trebuie sa precizam ca nu au rosturi sau imbinari, prin urmare nu exista factori favorizanti ai dezvoltarii florei microbiene. Acesta este unul dintre criteriile principale pentru care genul de pardoseli epoxidice este atat de des intalnit in unitatile sanitare sau de alimentatie publica. Mai trebuie precizat ca aceste pardoseli sunt antiderapante si antipraf. Nu este de neglijat nici faptul ca pot fi montate peste vechile pardoseli, daca acestea sunt din mozaic sau gresie. Au o buna rezistenta la razele ultraviolete, iar durata lor de viata este foarte indelungata. Pot fi aplicate si in unitatile de invatamant, adica in scoli si gradinite, atat pentru proprietatile lor pe care le-am enumerat cat si pentru efectul vizual deosebit de placut pe care il provoaca.

Daca v-am convins, asteptam sa ne contactati si va asiguram ca va vom oferi cele mai functionale si frumoase pardoseli.