Google+           

Acoperisuri din tabla

 

Acoperisuri din tabla galvanizata, zincata, cutata sau tip sandwich

O locuinta confortabila si sanatoasa este una care are un acoperis impermeabil, prin care apa nu-si poate face loc pentru a patrunde in pereti sau in structura casei.

Noi suntem un colectiv entuziast si profesionist, avand o experienta de 12 ani in domeniul hidroizolatiilor, prin urmare serviciile noastre sunt puse la dispozitia dumneavoastra, oriunde ati avea domiciliul pe teritoriul Romaniei.

Efectuam izolatii la cele mai inalte standarde pentru diverse tipuri de acoperisuri din tabla, cu materiale moderne si tehnologie de ultima ora.

Acoperisuri din tabla zincata, reabilitate si hidroizolate

Prin experienta si profesionalismul nostru, realizam si lucrari la fel de eficiente de reabilitare pentru acoperisuri din tabla zincata. Se stie ca in timp tabla se deterioreaza, sub efectul factorilor climaterici sau al altor solicitari mecanice. Este posibil sa apara gauri si fisuri care aproape ca nu pot fi detectate cu ochiul liber. Prin aceste puncte invizibile apa isi croieste drum spre pereti sau spre structura cladirii, iar locuinta poate avea foarte mult de suferit. Apare umezeala, care este factorul esential pentru dezvoltarea mucegaiului.

Insa cu ajutorul materialelor de exceptie de astazi care raspund aproape tuturor cerintelor si prin intermediul profesionalismului si experientei noastre puteti scapa definitiv de aceste griji. Serviciile noastre se adreseaza si cladirilor care au acoperisuri din tabla galvanizata, ce poate suferi aceleasi deteriorari pe parcursul timpului.

Acoperisuri din tabla cutata hidroizolate cu cauciuc acrilic

Solutia propusa de noi este, asa cum aminteam mai sus, una revolutionara. Este vorba de un cauciuc acrilic, marca Revimca, care are proprietati de exceptie. In primul rand creeaza o impermeabilitate absoluta, apoi, atunci cand este aplicat are abilitatea de a se mula pe orice suprafata, patrunzand in toate imperfectiunile si fisurile existente. Membrana rezultata este una continua, neexistand nici un fel de imbinari. Aspectul final este unul deosebit de estetic, existand diferite variante de culoare, iar o alta caracteristica este faptul ca nu se decoloreaza in timp, sub actiunea fenomenelor naturale, si nici nu exfoliaza.

Solutia poate fi utilizata cu acelasi succes si in cazul tipului de acoperisuri din tabla cutata.

Lucrari de hidroizolatii pentru acoperisuri din tabla tip sandwich

Folosim si alte metode pentru hidroizolatii la acoperisuri din tabla, cum ar fi membranele termosudabile, aplicabile atat la constructiile industriale cat si la cele civile, dar si la gradinile suspendate aflate pe terase, precum si la viaducte si poduri. Tipurile de membrane cel mai des utilizate sunt cele plastomerice, rezistente la temperaturi foarte ridicate, si elastomerice, care au drept caracteristica principala flexibilitatea.

O alta membrana pe care noi o aplicam si pe acoperisuri din tabla tip sandwich este cea din PVC, care se monteaza prin metoda aer-cald.

Oricare ar fi acoperisul casei, contactati-ne si noi vom raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti, cu experienta si un renume pe care ni l-am castigat in timp datorita seriozitatii si calitatii serviciilor pe care le-am executat pana acum. Dorim sa ne multumim pe deplin clientii si ii asiguram ca ne respectam angajamentele si termenele de executie.