Google+           

Hidroizolatii subsol

 

Hidroizolatii subsol pentru cladiri sanatoase

Inca de la infiintarea firmei, de acum 12 ani, unul dintre obiectele noastre de activitate il reprezinta si lucrarile de hidroizolatii. Serviciile noastre se adreseaza tuturor tipurilor de constructii, civile sau industriale, iar lucrarile pe care le executam sunt destinate acoperisurilor de case sau de bloc, fundatiilor, subsolurilor, rezervoarelor de apa potabila, piscinelor, puturilor de lift, statiilor de epurare a apei, garajelor subterane precum si podurilor si viaductelor.

Realizam cele mai bune lucrari de hidroizolatii subsol, iar acest lucru se datoreaza atat materialelor de calitate pe care le folosim cat si tehnologiei de ultima generatie de care ne servim. Daca la acestea mai adaugam profesionalismul si experienta pe care o avem in domeniu, aveti imaginea clara a unor rezultate de exceptie.

Hidroizolatii subsol prin ermetizarea permanenta a betonului

Cimenturile osmotice sunt solutiile cele mai eficiente in ziua de astazi pentru izolatiile subsolului, iar cele utilizate de noi sunt produse de marca Vandex si sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Directia Generala de Medicina Preventiva, nefiind produse nocive. Calitatile lor sunt incontestabile, fiind folosite la scara industriala. Cu ajutorul lor, betonul este impermeabilizat perfect, prin metoda de cristalizare, iar printr-o reactie catalitica acest cristale sunt activate si dupa multi ani de la efectuarea izolatiei, astfel incat eventualele defecte care apar pe parcurs sunt etanseizate sau reetanseizate. Acest lucru face ca lucrarile sa dureze practic nelimitat, iar betonul astfel tratat sa fie ermetic in mod permanent la orice fel de lichide.

Hidroizolatii subsol pe suprafata umeda

Folosind acest sistem de hidroizolatii subsol, faceti alegerea potrivita, deoarece veti fi scutiti de o pregatire prealabila a suprafetei care trebuie izolata. Acest lucru se datoreaza faptului ca solutia se aplica pe ud, prin urmare suportul nu mai necesita lucrari in plus, ceea ce duce din start la economie de bani si de timp. Prin rezistenta deosebita la diferite solicitari cum ar fi intepaturile, ruperile, sau smulgerile precum si prin faptul ca nu cedeaza la imbinari, cimenturile osmotice nu mai au nevoie de tratamente in plus la muchii si la colturi. La avantaje se mai adauga si faptul ca pot fi aplicate pe orice parte a betonului, sunt mai ieftine si se intaresc mai rapid decat alte solutii traditionale. Betonul astfel tratat nu permite lichidelor sa-l penetreze din nici o directie.

Preluam comenzi de hidroizolatii subsol din toata tara

Ne-am castigat renumele si succesul prin maturitatea de care am dat dovada intotdeauna pe parcursul timpului si prin responsabilitatea cu care am tratat fiecare lucrare. Principiul nostru este multumirea clientilor, de aceea noi lucram cu profesionisti care isi duc la indeplinire in totalitate sarcinile pe care le au.

Oricare ar fi constructia la care aveti nevoie de lucrari hidroizolatii subsol, contactati-ne si noi va vom raspunde cu promptitudine. Va aducem la cunostinta ca preluam comenzi din toata tara, indiferent de regiune. Contactati-ne si vom raspunde imediat tuturor solicitarilor. Am dori totodata sa va asiguram ca ne respectam termenele de executie precum si toate angajamentele pe care ni le luam, oferind garatii pentru lucrarile executate.