Google+           

Recomandari

"Lucrarile de amenajari interioare (zugraveli, montaj de gresie si faianta, tavane false, compartimentari) au fost realizate conform termenilor contractuali si la o inalta calitate tehnica. Recomandam si altor clienti sa apeleze la serviciile firmei Sasoia 2003 pentru a avea siguranta unor lucrari de buna calitate."

"Firma Sasoia 2003 a executat pentru firma noastra lucrari de parsdoseli industriale cu rasina epoxidica Rinol Safety in suprafata de 1.450 mp, conform termenilor contractuali si la o inalta calitate tehnica, respectand normele in vigoare. "

"Firma Sasoia 2003 a executat lucrari de termo-hidroizolatii in suprafata de 4.990 mp in concordanta cu termenii contractuali, lucrarea prezentand la final o inalta calitate. Recomandam seriozitatea, calitatea si promptitudinea serviciilor oferite de firma Sasoia 2003."


Scrisori recomandare

Carmen Alexandru, S.C. AVEMAR S.R.L.

"Sasoia 2003 a realizat in anul 2006 lucrarile de impermeabilizare a bazinului de apa din locatia DEPOU RATB GIURGIULUI respectand conditiile contractuale. Suntem foarte multumiti de profesionalismul firmei Sasoia 2003 si de calitatea lucrarilor executate. Recomandam si altor clienti sa apeleze la serviciile firmei Sasoia 2003."


Scrisoare recomandare

Brezaliu Dumitru, Director General S.C.MARI-VILA C

"Recomadam seriozitatea si promptitudinea firma Sasoia 2003, care a realizat lucrari de impermeabilizare bazin apa pentru S.C. Nalba S.A. la SHOW-ROOM-ul DACIA GALATI, in concordanta cu termenii contractuali, la un inalt nivel calitativ."


Scrisoare recomandare

Gica Postelnicu, Director General S.C. NALBA S.A.,

"Firma Sasoia 2003 a realizat pentru societatea noastra lucrari de impermeabilizare piloti, tratament special la cladire de patrimoniu, respectiv injectii cu cimenturi osmotice si impermeabilizare subsoluri. S.C. ROTARY CONSTRUCTII S.R.L. recomanda si altor clienti firma Sasoia 2003 pentru siguranta unor lucrari de calitate."


Scrisoare recomandare

Daniela Rotaru, Director General . S.C. ROTARY CON

"Confirmam ca firma Sasoia 2003 a dat dovada de profesionalism in indeplinirea contractului privind lucrarea de stopare a infiltratiilor de apa si realizarea de hidroizolatii cu cimenturi osmotice Vandex in subsolul locatiei MILLENIUM BUSINESS CENTER (subsol -4, -3, -2, -1). Recomandam profesionalismul firmei Sasoia 2003 si altor clienti."


Scrisoare recomandare

Dragos Badulescu, Property Manager, S.C. Buildind

"Prin prezenta confirmam ca firma SC SASOIA 2003 SRL" a dat dovada de profesionalism in indeplinirea contractului privind lucrarea de impermeabilizare beton cu cimenturi osmotice, la obiectivul GRAN VIA VARIANTA, FLAMENCO RESIDENCE - CONSTANTA in suprafata de 4.870 mp (hidroizolatii radier, in prezenta apei provenita din panza freatica)."


Scrisoare recomandare

Director General, GVU BUILDING SRL

"Recomandare hidroizolatie Primaria Chiasna"

Recomandare hidroizolatie Primaria Chiasna

Recomandare hidroizolatie Primaria Chiasna