Google+           

Hidroizolatii Tabla

Hidroizolatii tabla, cu materiale de exceptie, pentru acoperisuri perfecte

Cu o experienta de 12 ani, echipa noastra formata din personal calificat, responsabil si entuziast, pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste de hidroizolatii pentru diferite acoperisuri din tabla, cu solutii lichide Revimca.

Materialele cu care lucram sunt de ultima generatie, atingand performante exceptionale, astfel incat lucrarile se executa mult mai simplu, iar randamentul este maxim.

Din punct de vedere estetic, finisajul atinge perfectiunea in cazul lucrarilor de hidroizolatii tabla.

Oricare ar fi tabla din care este construit acoperisul dumneavoastra, noi suntem in masura sa il hidroizolam perfect. Solutiile revolutionare pe care le utilizam si experienta si profesionalismul echipei noastre va pot garanta o impermeabilizare absoluta a acoperisului.

Hidroizolatii tabla zincata - hidroizolatii tabla galvanizata

Lucrarile de hidroizolatii tabla zincata, prin metodele ultramoderne pe care le aplicam, devin absolut necesare in cazul in care tabla este destul de veche sau ruginita, iar acoperisul poate avea nenumarate gauri, multe din ele invizibile, prin care apa isi croieste drumul spre a se infiltra. In acest caz, vom aplica un neutralizant pentru rugina si bitum si vom crea legatura cu peretele vecin si termosistemul. Urmeaza o perfecta ranforsare a imbinarilor si a suprapunerilor, iar la finalul lucrarilor veti fi uimiti de schimbarea radicala a aspectului acoperisului si de eficienta solutiei noastre.

La fel se vor desfasura lucrarile si in cazul in care avem de aplicat hidroizolatii tabla galvanizata, iar efectul va fi identic.

Hidroizolatii tabla cutata, lucrari profesioniste executate de profesionisti

Tot noi suntem solutia optima pentru lucrarile de hidroizolatii tabla cutata, deoarece experienta si profesionalismul care ne caracterizeaza ne recomanda a fi cei mai buni in acest domeniu.

Avantajele alegerii acestui gen de hidroizolatii tabla sunt nenumarate, iar rezultatele sunt edificatoare. In primul rand, aplicarea solutiilor lichide Revimca, pe baza de cauciuc acrilic, se face la rece, fara a fi necesara folosirea flacarii. Solutiile sunt autoextingibile, prin urmare este exclus riscul de incendiu. Se obtine o hidroizolatie continua, fara imbinari, cu o rezistenta mare la tractiune, care are abilitatea de patrunde in orice fisura, mulandu-se pe orice suprafata si neexfoliindu-se, conferind acoperisului caracteristica de impermeabilitate absoluta.

Hidroizolatii tabla, pentru locuinte trainice si confortabile

Apeland la serviciile noastre, va veti bucura de locuinte trainice si confortabile, fara infiltratii de apa prin acoperisuri si fara posibilitatea aparitiei umezelii sau a mucegaiului. Suntem la dispozitia dumneavoastra si acceptam lucrari de pe tot teritoriul tarii, indiferent de regiunea in care locuiti. Contactati-ne, iar echipa noastra de experti va discuta cu dumneavoastra si va va recomanda metoda cea mai potrivita de lucru.

Va asiguram ca ne vom respecta toate angajamentele luate precum si termenele de finalizare a lucrarilor, oferind in acelasi timp garantii pentru lucrarile pe care le prestam.

Reputatia si succesul de care ne bucuram in acest moment se datoreaza modului in care ne-am satisfacut clientii de-a lungul timpului. Suntem o echipa tanara si profesionista, iar lucratorii nostri au beneficiat de cursuri de specialitate atestate in domeniul in care ne desfasuram activitatea. Contactati-ne si va asiguram ca nu veti regreta!

 

Hidroizolatie acoperis tabla zincata ; Hidroizolatii acoperis tabla cutata