Google+           

Hidroizolatii acoperis metalic

 

Hidroizolatii acoperis metalic, impermeabilitate perfecta

Daca acoperisul casei dumneavoastra este alcatuit din tabla si doriti sa-l izolati impotriva infiltrarii apei, noi va stam la dispozitie cu cele mai avansate solutii in acest domeniu. Indiferent daca este vorba de tabla zincata, galvanizata sau cutata, metodele noastre de lucru precum si materialele de ultima ora pe care le utilizam va vor satisface pe deplin, conferind caminului dumneavoastra tot confortul de care aveti nevoie.

Efectuam lucrari de hidroizolatii acoperis cu solutii lichide marca Revimca, bazate pe cauciuc acrilic. Acestea reprezinta o inovatie revolutionara in domeniul hidroizolatiilor datorita caracteristicilor exceptionale pe care le poseda.

Hidroizolatii acoperis care readuc confortul unei locuinte

In cazul in care acoperisul este vechi si tabla a fost degradata in timp, cu siguranta ca rugina a creat fisuri si gauri de multe ori invizibile prin care apa isi croieste calea spre a se infiltra in peretii sau structura cladirii. In acest caz, aveti nevoie de serviciile noastre pe care vi le punem la dispozitie imediat ce ne contactati.

Acordam o deosebita atentie fiecarui detaliu, iar materialele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate. Prin lucrarile de hidroizolatii acoperis metalic pe care vi le oferim, casa nu va mai suferi din cauza umezelii, iar familia dumneavoastra isi va regasi confortul de altadata. Pentru un rezultat perfect, vom aplica un neutralizant pentru rugina si bitum si vom face o buna legatura cu termosistemul.

Hidroizolatii acoperis metalic, avantaje multiple

Cauciucul acrilic pe care il utilizam in lucrarile noastre are proprietati remarcabile, ceea ce-l face o adevarata solutie revolutionara care reuseste o impermeabilizare ideala. Calitatea sa de a patrunde in orice orificiu sau fisura si de a se mula perfect pe orice suprafata da nastere unui randament de suta la suta al lucrarilor de hidroizolatii. In plus, membrana obtinuta este una continua, fara imbinari, astfel incat apa sa nu poata gasi zonele prin care sa se infiltreze. Prin utilizarea lui se elimina si riscul de incendii, deoarece nu contine dizolvanti sau gudron. Nu in ultimul rand trebuie amintit aspectul remarcabil de estetic pe care il confera acoperisului astfel tratat pe timp foarte indelungat, deoarece nu se exfoliaza si nici nu se decoloreaza sub actiunea factorilor naturali.

Hidroizolatii acoperis, pe intreg teritoriul tarii

Oriunde ar fi domiciliul dumneavoastra pe teritoriul Romaniei, contactati-ne si o echipa de experti va discuta cu dumneavoastra pentru a gasi metoda perfecta care vi se potriveste. Experienta si profesionalismul nostru va sta la dispozitie si va asiguram ca tratam fiecare caz cu cea mai mare atentie.

Deviza noastra este multumirea clientilor, ceea ce explica reputatia si succesul de care ne bucuram acum, dupa 12 ani de activitate. Seriozitatea si responsabilitatea ne caracterizeaza, de aceea va asiguram ca ne respectam atat angajamentele luate cat si termenele de executie. Pe langa toate acestea, oferim garantie pentru toate serviciile pe care le executam. Va stam la dispozitie in orice moment, indiferent de gradul de complexitate a lucrarilor de hidroizolatii acoperis metalic pe care le solicitati.

Hidroizolatie tabla zincata ; Hidroizolatie tabla galvanizata ; Hidroizolatie acoperis tabla zincata