Google+           

Hidroizolatii jgheab

 

Hidroizolatii jgheab, pentru a proteja constructia de umezeala

Oferim servicii de hidroizolatii pentru toate tipurile de cladiri, rezidentiale sau comerciale, folosind materiale de calitate si tehnologie de ultima ora. Profesionalismul si responsabilitatea pentru fiecare lucrare in parte sunt caracteristicile noastre principale. Cu o experienta de 12 ani in domeniul hidroizolatiilor, avem capacitatea de a executa orice tip de hidroizolatii, fie ca este vorba despre cladiri, la acoperis sau subsol, sau despre viaducte, piscine sau rezervoare de apa.

La acoperisuri, executam si lucrari de hidroizolatii jgheab, astfel incat apa sa se scurga fara nici un fel de piedica in exteriorul constructiei, fara sa o afecteze.

Hidroizolatii jgheab de scurgere a apei

Principiul dupa care ne ghidam in activitatea noastra este satisfacerea cerintelor clientilor, de aceea suntem atenti la detalii in fiecare etapa de lucru. Este suficient sa ne contactati si noi va vom prelua comanda, indiferent unde se afla domiciliul dumneavoastra, deoarece preluam lucrari de pe intreg teritoriul tarii.

Aplicam hidroizolatii lichide pe acoperisuri din tabla zincata, cutata, galvanizata sau tip sandwich, precum si pe cele din azbociment, pentru a reda confortul caminului dumneavoastra. Veti scapa de riscul infiltratiilor, al umezelii peretilor si al mucegaiului, apeland la serviciile noastre profesioniste. Executam de asemenea hidroizolatii jgheab, pentru orice acoperis, eliminand fisurile care au aparut in acesta de-a lungul timpului.

Hidroizolatii jgheab elimina riscul aparitiei umezelii in pereti

Solutiile lichide pe care le folosim sunt extrem de eficiente si durabile, astfel incat veti beneficia de confortul caminului dumneavoastra foarte multi ani, fara a va mai face griji din cauza umezelii. Prin proprietatile pe care le prezinta, acoperisurile si terasele devin perfect impermeabile. Dupa aplicare, se formeaza o pelicula continua care nu are nici un fel de imbinari. Un mare avantaj il reprezinta si faptul ca poate fi aplicata la rece, prin urmare nu necesita utilizarea flacarii, iar in timpul aplicarii, fluidul patrunde in toate fisurile si se muleaza perfect pe orice suprafata.

Pentru poduri si viaducte, dar si pentru acoperisurile cladirilor, utilizam si metoda membranelor termosudabile, folosind membrane plastomerice sau elastomerice, in functie de cerintele lucrarilor.

O protectie impotriva infiltratiilor de apa, prin lucrari de hidroizolatii jgheab

Membranele PVC reprezinta o alta modalitate de efectuare a unor hidroizolatii eficiente, folosita mai ales la terase si acoperisuri, unde executam si lucrarile de hidroizolatii jgheab pentru o protectie perfecta. Acest material este compatibil cu polistirenul si bitumul avand proprietati evidente de impermeabilizare pe termen lung. In plus, este foarte rezistent la rupere si la strapungere.

Apelati la serviciile noastre si va asiguram ca nu veti regreta. Cheia succesului nostru o reprezinta profesionalismul, experienta, entuziasmul si tineretea noastra. La toate acestea se adauga seriozitatea si perfectionarea continua, pentru a fi mereu in pas cu timpul in ceea ce priveste metodele de lucru si tehnologiile folosite. Clientii nostri beneficiaza si de sfaturile profesionale in legatura cu lucrarile de care au nevoie, pentru a alege cea mai potrivita metoda. Intotdeauna le comunicam atat avantajele cat si dezavantajele pe care le prezinta toate tipurile de material.