Google+           

Hidroizolatii radier

 

Hidroizolatii radier cu tehnologie moderna

Radierul este unul dintre elementele cele mai importante care stau la baza constructiei unei cladiri, pentru ca pe el se sprijina intreaga greutate a casei. Prin urmare, trebuie foarte bine izolat pentru a impiedica infiltrarile ulterioare de apa in interiorul locuintei.

Printre serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor din intreaga tara se numara si cele de hidroizolatii radier, pe care le executam cu echipe de profesionisti si cu materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea, tehnologia pe care o utilizam este una care corespunde standardelor actuale, astfel incat, apeland la noi, veti avea girul unei case lipsita de riscul infiltratiilor si umezelii.

Hidroizolatii radier Vandex pentru stoparea infiltrarii apei

Practic, radierul este o placa monolit construita din beton armat pe care se reazema elementele verticale de structura care se toarna peste membrana bituminoasa etansa, asezata pe stratul de pietris.

O buna izolatie a sa stopeaza infiltrarea apei prin ridicare din sol sau din panza freatica in zidurile cladirii.

Echipele noastre de profesionisti executa astfel de lucrari cu materiale moderne, folosindu-se de tehnologie inalta. Pentru a realiza izolatii perfecte si durabile, metoda pe care am adoptat-o este cea a cimenturilor osmotice, fabricate de brandul Vandex, produse care nu sunt nocive si sunt atestate de Ministerul Sanatatii.

Considerata o adevarata inovatie revolutionara, aceasta solutie are proprietati imbatabile. Ca durata, practic lucrarile de hidroizolatii radier sunt permanente, deoarece, prin reactiile catalitice care au loc, formatiunile cristaline sunt activate dupa foarte mult timp de la aplicarea tratamentului, astfel incat eventualele defecte sunt reetansate mereu.

Hidroizolatii radier cu cimenturi osmotice

Noi oferim lucrari de calitate, seriozitate si promptitudine. Contactati-ne de oriunde din tara si noi va vom raspunde prompt si vom da curs solicitarilor dumneavoastra.

Veti beneficia de cele mai bune hidroizolatii radier, tinand cont ca cimenturile osmotice pe care le utilizam au proprietati remarcabile. Daca sunt practic permanente, ele sunt si deosebit de rezistente la tot felul de solicitari mecanice. Nu pot fi intepate, rupte sau smulse, deoarece prin aplicarea lor ele nu formeaza o pelicula de suprafata ci intra in masa suportului pe care sunt aplicate. Exista si avantaje economice, tinand cont ca pretul acestui sistem nu este unul ridicat, iar utilizarea lui nu necesita lucrari premergatoare, deoarece se aplica pe suprafata umeda. Nu sunt necesare tratamente in plus nici la muchii sau la colturi, iar intarirea lor este mai rapida decat a altor materiale.

Executam cele mai calitative lucrari de hidroizolatii radier Vandex in toata tara

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor si va asiguram ca ne respectam angajamentele si termenele de executie. In plus, oferim garantii pentru tot ceea ce facem. Toate acestea, la care se mai adauga profesionalismul si atentia pe care o acordam fiecarui detaliu, precum si experienta pe care o avem in acest domeniu, va vor garanta un rezultat excelent si va veti convinge ca ati facut cea mai buna alegere. Veti beneficia, de asemenea, de consilierea noastra in alegerea metodei celei mai potrivite de lucru.

Ne meritam renumele pe care l-am capatat in 12 ani de activitate si facem tot posibilul sa-l mentinem, de aceea suntem constienti ca acest lucru este posibil doar atunci cand toti clientii nostri sunt multumiti.