Google+           

Sasoia 2003 S.R.L. - Hidroizolatii, Termoizolatii, Pardoseli

Hidroizolatii Termoizolatii
Pardoseli
hidroizolatii termoizolatii pardoseli
Hidroizolatie lichida Revimca din cauciuc acrilic, hidroizolatii cu cimenturi osmotice Vandex Termosistemul reprezinata solutia de izolare termica a constructiilor la exterior. Pentru a realiza acest lucru se imbraca cladirea de obicei cu un strat de polistiren expandat sau polistiren extrudat, care se acopera cu un pachet armat de mortar. Putem executa izolatii termice pentru fatade cu polistiren expandat sau extrudat, sau cu vata bazaltica.   Putem fi stilistul locuintei tale, oferim montaj profesional de gresie si faianta, parchet laminat si stratificat, montam placi de rigips, vopsitorie cu lavabil pentru interior si exterior. Putem executa si lucrari de vopsitorie de interior si exterior hale industriale, case, terase, fatade cu rol de protectie anticoroziva, armonie cromatica si estetica. 

 

Avantajele Noastre
Sasoia 2003 va pune la dispozitie serviciile sale la standarde inalte de profesionalism, utilizand materiale de calitate si cele mai noi tehnologii de lucru.


In functie de tipul lucrarii, va oferim consultanta in alegerea tipului de tehnologie care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Noi va oferim : Solutii Adecvate Solutii Originale Izolatii Avansate in functie de fiecare proiect in parte

  avantaje